Verkoop | Birdie Beheer B.V.

Door , 24 juni 2019

Birdie Beheer B.V. | ATM Oirschot B.V. | ATM Mould Cleaning B.V.

KMWE heeft alle aandelen in Birdie Beheer B.V. verworven, waartoe ATM Oirschot B.V. en ATM Mould Cleaning B.V. behoren.

ATM Oirschot is al sinds 1986 gespecialiseerd in het nabehandelen van aluminium en overige metalen zoals RVS of titanium en (indien gewenst) aansluitend cleanroom verpakken van onderdelen in kleinere series en afmetingen. ATM Mould Cleaning heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot specialist op het gebied van reinigen en cleanroom verpakken.

In 2016 verhuisde ATM naar een nieuw gebouw, waardoor ze hun productieprocessen volgens de nieuwste technieken konden ontwerpen. Na deze recente verhuizing en de snelle groei, zocht ATM naar een partner die zijn toekomstige ontwikkeling zou kunnen helpen vormgeven.

Koper

KMWE is toeleverancier van hightech componenten voor de luchthavenindustrie en machinebouw, welke momenteel tevens in fases verhuist naar de nieuwe Brainport Industries Campus (BIC). Met de overname van ATM breidt KMWE zijn activiteiten verder uit in Nederland. Beide ondernemingen zijn complementair en versterken hiermee hun positie in de markt.

De Beemd Corporate Finance heeft Peter Vogels (directeur/eigenaar) van Birdie Beheer B.V. begeleid bij het vinden van een koper en het realiseren van deze transactie, welke in juni 2019 met succes is afgerond.

« Terug naar overzicht
profile-pic

U ontvangt binnen 24u antwoord