Aankoop & Financiering | 040-Fit Boxtel

Door , 04 juni 2019

040-Fit Boxtel

040-Fit Boxtel is opgericht in 2015 en maakt daarbij onderdeel uit van een fitnessconcern met vier andere vestigingen in Geldrop, Heeze, Deurne en Valkenswaard. In 2019 is 040-Fit Boxtel verhuisd naar een geheel nieuw ingerichte locatie aan de Duit 12. 040-Fit Boxtel kenmerkt zich door de ruime opzet en de grote hoeveelheid aan kracht- en cardio toestellen. Naast het onbeperkt gebruik maken van de kracht en cardio-apparatuur, worden er ook bootcamps, yoga, (virtuele) groepslessen en  buikspierkwartieren gegeven. Buiten de normale fitnessapparatuur biedt 040-Fit Boxtel ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige eGym fitnessapparatuur.

Koper

Daniels Gym is opgericht in 2017 door Daniel en Linda Hoenselaars. De overname van 040-Fit Boxtel, middels een activa/passiva transactie, is de start van een nieuwe samenwerking met de 040-Fit Groep. Daniel’s Gym is een sportcentrum in Boxtel waarin elke leeftijdsgroep met beweging op zijn/haar niveau bezig kan zijn, waar iedereen gestimuleerd wordt om het gestelde doel te bereiken, maar vooral waar sport iets is wat je voor je plezier doet met elkaar. Met beider expertise, Daniel op het gebied van verkoop en sport en Linda als gastvrouw voor de hospitality, hadden zij de tools in handen om hier een succes van te maken.

De Beemd Corporate Finance heeft Daniels Gym begeleid bij het arrangeren van de financiering en het realiseren van deze transactie, welke in Juni 2019 met succes is afgerond.

« Terug naar overzicht
profile-pic

U ontvangt binnen 24u antwoord