Aan- en verkoopbegeleiding onderneming

De Beemd Corporate Finance is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van ondernemingen. De complexiteit, accuraatheid, snelheid en discretie vergen specialistische kennis van de adviseur. Wij zorgen ervoor dat we u als ondernemer begeleiden in het gehele traject en dat we samen met u toewerken naar het gewenste resultaat.

Het verkopen van uw onderneming is vaak naast de rationele beslissing ook een emotioneel proces. Het tijdig voorbereiden op de verkoop van de onderneming speelt daarbij een belangrijke rol waarin de adviseur samen met u de stappen doorloopt om een uitstekende deal tot stand te brengen. De Beemd Corporate Finance analyseert de kansen, risico's en de cultuur van uw bedrijf voor een eventuele bedrijfsoverdracht en heeft een Register Valuator die een adequate bedrijfswaardering kan maken. Daarnaast selecteren wij de kandidaat-kopers, waarbij we gebruik maken van onze databestanden, uitgebreide netwerk van intermediairs en andere marktpartijen. Voor het juridische en fiscale gedeelte van het proces werken wij nauw samen met gespecialiseerde ervaren adviseurs waarmee de kwaliteit van het gehele proces wordt gewaarborgd.

Naast de autonome groei van uw onderneming kan een speerpunt van uw strategie groei door middel van acquisitie zijn. De adviseurs van De Beemd Corporate Finance helpen u bij het uitvoeren van het gehele traject, van het maken van een uitgebreide marktanalyse tot aan de onderhandelingen, verkrijgen van de benodigde financiering en het opstellen van de contracten toe.

Zie hieronder een uitzending over onze succesvolle begeleiding van de aandeelhouders van Machinefabriek Munckhof bij het vinden van een koper en het realiseren van deze transactie:

 

 

profile-pic

Rob Neggers

U ontvangt binnen 24u antwoord