Over De Beemd

De Beemd Corporate Finance is een Corporate Finance kantoor dat stevig geworteld is in de regio Zuidoost Brabant en een strategische alliantie onderhoudt met Govers Accountants / Adviseurs.

We beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in de begeleiding van bedrijfsoverdrachten en kunnen ondernemers hierbij integraal, multidisciplinair advies aanbieden. Of het nu gaat om de bedrijfsoverdracht binnen de familie, de verkoop van uw onderneming aan een medewerker of aan een externe partij, de overname van een onderneming of de waardering van de aandelen van uw onderneming, wij beschikken over de juiste kennis en ervaring en kennen de aanpak. Ook hebben we meer dan 30 jaar ervaring met financieringsvraagstukken en begeleiden investeringsprojecten. Dit kan een bancaire financiering zijn maar we beschikken ook over een netwerk met investeerders die wellicht door middel van participatie of financiering een rol kunnen spelen in uw investeringsvraagstuk.

Door de combinatie van een brede bedrijfskundige kennis en 30 jaar ervaring in het MKB met dergelijke vraagstukken is De Beemd Corporate Finance een prima sparringpartner voor u als ondernemer die met dergelijke vraagstukken geconfronteerd wordt. Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

profile-pic

Rob Neggers

U ontvangt binnen 24u antwoord