Carrière

Over ons

De Beemd Corporate Finance is een gespecialiseerd Corporate Finance kantoor gevestigd in Eindhoven wat 3 jaar geleden is ontstaan onder het dak van Govers Accountants/ Adviseurs. Qua bedrijf jong maar qua kennis en ervaring al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van M&A, bedrijfswaardering, Investerings- en financieringsvraagstukken en het ontwikkelen van ondernemingsstrategie. De Beemd Corporate Finance is aangesloten bij landelijke netwerken op M&A gebied zoals DCFA, BOBB en NIRV. Via ons netwerk UHY en EACVA kunnen we ook op internationaal gebied onze klanten ondersteunen. De Beemd Corporate Finance werkt voor een breed pakket opdrachtgevers in de MKB voornamelijk gericht op industrie, handel, bouw en zakelijke dienstverlening. Bij de Beemd Corporate Finance is voldoende ruimte voor individuele opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Veelzeggend voor onze cultuur is informeel, down-to-earth en vertrouwen. Het team heeft in de afgelopen jaren in het Corporate Finance netwerk en met de zakelijke MKB-markt een goede naam en reputatie op weten bouwen. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor de ondernemingen en ondernemers en bieden een stevig klankbord bij de ons voorgelegde vraagstukken. Een professioneel kritische instelling en een rechte rug indien nodig, maar altijd op een manier van werken waar alle partijen beter van worden.

Over jou

Je bent bij voorkeur tussen de 30 jaar en 45 jaar Je beschikt over de juiste opleiding en hebt tenminste 3 tot 5 jaar ervaring in de M&A praktijk. Je bent in staat om ook zelf een beeld te vormen over de kansen en mogelijkheden die een onderneming heeft of kan ontwikkelen. Je adviseert liever over die kansen, mogelijkheden en perspectieven. Er stroomt dus enig ondernemersbloed door je aderen, plus het enthousiasme, de nauwkeurigheid en de gedrevenheid die daarbij horen. Je hebt de focus op kwaliteit en daarbij een professioneel kritische instelling. Daarnaast heb je het talent om een netwerk op te bouwen en te onderhouden. Het is zeker een pré als je enige maatschappelijke betrokkenheid hebt.  

Openstaande vacatures:

profile-pic

Lars Boekelman

U ontvangt binnen 24u antwoord